Over Ons

Het Piazza, ‘plein’ in het Italiaans, is de inspirerende plek van samenkomst voor diverse doelen.


Op de 2e verdieping van New Babylon vindt u New Babylon Piazza. Een bar & restaurant met eerlijke producten in een design omgeving. Geniet van uw Italiaanse cappuccino, lunch, wijn & tapas en diner. Samen met relaties, collega’s of vrienden.


Chefkok Jaap Visser en zijn team hebben zich laten inspireren door de landen rond de Méditerranée. Samen zorgen zij voor een frequente wisseling van het menu. Het keukenteam maakt duurzaam en verantwoord gebruik van veel verse groenten, fruit, vis en zeevruchten. Op de daktuin van restaurant Piazza is zelfs een complete moestuin aangelegd voor altijd verse ingrediënten! De natuurlijk specifieke geurige en smaakvolle Méditerrane ingrediënten ontbreken daarbij niet.

Topkwaliteit. Dat is waar het bij restaurant Piazza om draait. Deze kwaliteit garanderen ze door te werken met verse, natuurlijke producten. Ze maken elke week met veel plezier de meest verrassende gerechten van de meest uiteenlopende bekende en onbekende groenten.


Om een extra dimensie aan uw gerecht te geven, serveren ze vijf rode en vijf witte wijnen per glas en een tiental wijnen per fles. Deze wisselen uiteraard per seizoen. Vaste leverancier De Gouden Ton levert de beste wijnen voor de optimale wijn-spijscombinatie. Sommelier Janine Baker adviseert u graag bij uw wijnkeuze! Wij wensen u een onvergetelijke ervaring in New Babylon Piazza toe.


New Babylon Piazza is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde; PW Markets, PW Offices, PW Information technology en PW Leisure.